Personalia


Jos Spijkers - Klarinet en Zang

 
Goedlachse Jos is een ervaren jazzklarinettist en speelt tevens alt- en tenorsax in straatorkest Rue d'Anvers (http://www.ruedanvers.nl). Daarnaast is Jos een van de stuwende krachten van Harmonie Oranje Nassau, de befaamde onovertroffen gelegenheidsharmonie tijdens koninginnedag. In Just Repeat is Jos, door zijn warme stem, de centrale leadzanger/presentator en contactpersoon voor informatie en boekingen. Bel hem: (+31)06-30153381

Richard Kieboom - Saxen en zang

 
Saxofonist, tweede leadzanger en muzikaal leider Richard is, ondanks zijn wat serieuzere karakter, een muzikaal beest met een jarenlange ervaring in oudestijljazz. In zijn wat jongere jaren speelde Richard in gerenomeerde jazzorkesten. Daarnaast was Richard oprichter van het bekende vastenavendgezelschap Wittut tog 'ok en een van de trouwe leden van Brassband De Fiel. Ook in harmonie EMM (http://www.harmonieemm.nl) blaast Richard op zijn altsax menige solo. Zijn lievelingsdier: de Zuid-Afrikaanse tijger.

Martien de Nijs - Trompet

 
Zijn trompet ligt op zijn nachtkastje en voor het ontbijt heeft Martien al de nodige noten geblazen. Dixieland is hem met de paplepel ingegoten en daar voelt Martien zich heel goed bij. Een uitstekende trompettist en een veel gevraagd sessiemuzikant. Martien speelt tevens de leadtrompet in oudestijlorkest Red Jackets-Jazzband (http://www.redjackets.nl) waarvan hij ook de muzikaal leider is. Daarnaast speelt Martien in blazersensemble Concordia (http://www.harmonieconcordia.nl)

Marco van der Pas - Trombone en Ei

Een omfloerst geluid, noemen kenners het trombonegeluid van Marco, wat wonderwel uitstekend past in de sound van Just Repeat. Marco is binnen het orkest ook verantwoordelijk voor het geluid en licht, waardoor optredens van JR ook visueel verzorgd zijn. Om zich muzikaal verder te ontwikkelen heeft Marco zich terug getrokken in het idyllische en landelijke Huijbergen (NB).

Paulus Maartense - Sousaphone

 
Een van de beste bassisten van Zuid-Nederland; stabiel als een huis en en rots in de branding voor zijn medemuzikanten van JR die zwaar leunen op het gestage baswerk van Paulus. Naast JR speelt ook Paulus al 20 jaar in straatorkest Red Jackets-Jazzband (http://www.redjackets.nl) en is hij de oprichter en voorzitter van Dweilband 't Achterom. Paulus heeft één principe: nooit verstek laten gaan want muziek is te leuk....

Patrick Baars - Drums en zang

 
 Verantwoordelijk voor het snelle tempo van JR is drummer Patrick. Sinds zijn komst in 2006 is de sound van Just Repeat ontegenzeglijk veranderd en klinken de oude evergreens weer als nieuw. Zijn onverwachte tempoveranderingen en breaks werken aanstekelijk op het publiek. Patrick speelt net als Jos en Martijn ook in straatorkest Rue d'Anvers (http://www.ruedanvers.nl) waar hij de kleine trom afwisselt met grote trom..

Martijn Verbiest - Banjo en zeker geen zang

Nieuwste aanwinst in Just Repeat is Martijn op de banjo. Samen met Patrick en Paulus zorgt hij voor een stabiele ritmesectie. Martijn speelt ook nog banjo in het straatorkest Rue d'Anvers (http://www.ruedanvers.nl) en geheel andere muziek maakt hij in de harmonie EMM (http://www.harmonieemm.nl), waar hij de trompet bemeesterd.